Ook interessant:

Nieuws
Wat doet GeschiedenisLeeft
Wie is GeschiedenisLeeft
Het digitale oorlogsmuseum
Oral history (interviews)
Projecten
Uitbeeldingen
Weblog

Bronnen

GeschiedenisLeeft maakt altijd gebruik van primaire bronnen: originele kleermakershandleidingen, ooggetuigen(verslagen), onderzoek in kostuumdepots en archieven en heeft contacten met tal van specialisten op allerlei gebieden.

Bibliotheek

GeschiedenisLeeft beschikt over een eigen, enorme  bibliotheek met vele duizenden naslagwerken, boeken, films en documentares.
En - even belangrijk - meer dan 40 jaar opgeslagen kennis, ervaring en creativiteit.

Kwaliteit in figuratie voor film en documentaires

Wilt u een historisch figurant die weet wat hij doet, die de sfeer van een bepaalde tijdsperiode aanvoelt, die niet zeurt als het eens wat later wordt en die zelf beschikt over kostuums en requisieten?
Dan bent u bij Geschiedenisleeft aan het goede adres.

Hieronder enige shots uit producties waaraan ik heb meegewerkt en wat kostuumfoto's uit mijn portfolio. NB: de kostuums die ik draag zijn uit de eigen collectie.

 


 

 

 

 

 

  


 
       

  

 


 

 
 
 


  >

   

 

NB. Opdrachtgevers, met name figuratiebureaus,  die alleen  'onbetaald',  'een onvergetelijke dag',  'leuk voor je cv' of  'reiskosten en lunch'  te bieden hebben worden vriendelijk verzocht niet te bellen.


Bel, schrijf of e-mail:

Peter de Haas   -   Post- en bezoekadres: Cantharel 17,  2403 RA Alphen aan den Rijn   -  
Telefoon: 0172-438975   -   Mobiel: 06-33860654   -   E-mail: info@geschiedenisleeft.nl   -  www.geschiedenisleeft.nl    -   INGbank 3770166  t.n.v. Geschiedenisleeft    -   KvK nr. 27323754.